teamtraining en leiderschap

HondenSpiegel verzorgt sinds 2000 teamtraining en leiderschaps opleidingen en trainingen voor bedrijfsleven en non-profit organisaties. Of het nu gaat om overheden, multi-nationals, MKB bedrijven, scholen of ziekenhuizen mensen hebben te maken met dezelfde vragen en uitdagingen:
Hoe leren we elkaar nog beter kennen, welke kwaliteiten hebben we als team, hoe kunnen we onze samenwerking en communicatie verbeteren. Hoe stemmen we nog beter af op onze klanten en/of cliënten en elkaar.

Coachen met honden kan voor jou het juiste antwoord zijn als je wil groeien in communicatie, samenwerking en/of leiderschap.

Wil jij onderzoeken wat wij voor jou of jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Voor het bedrijfsleven en overheid hebben we verschillende mogelijkheden al uitgewerkt. Uiteraard zal jouw specifieke behoefte bepalend zijn voor de vorm en inhoud van de training of opleiding.

-> Natuurlijk Leiderschap. Voor leiders en managers 

-> In kleine groepen met persoonlijke diepgang

-> Een teamdag-teambuilding met diepgang

De antwoorden liggen al klaar ergens op een plek diep in jezelf. De honden van Hondenspiegel helpen je graag bij het vinden van je eigen wijsheid! 

Spiegelen en coachen met honden is ervarings leren. Wil jij weten hoe dat werkt klik dan hier

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.