Creatief faciliteren

Zoek je hulp bij het creatief oplossen van een (organisatie)probleem, ben je opzoek naar nieuwe ideeën of wil je met je team op een originele manier samen zijn.

Dan is Hondenspiegel dé partner voor jou. Hier combineren we de kracht, schoonheid en eenvoud en inspiratie vanuit de honden en de natuur met creatief vermogen en originaliteit.

Onze uitgangspunten:

  • De ideeën zijn er al. Het is slechts zaak deze krachtbron op een prettige, veilige en effectieve manier tot bloei te laten komen.
  • Passie & Creativiteit geven energie en dus richting aan verandering
  • Creativiteit is een samenspel van horen, zien, voelen, denken én doen
  • De natuur ontspant. Hoe meer ontspanning hoe groter het creatief vermogen

Hoe gaan we te werk?

Tijdens een intake gesprek bepalen we samen het doel en de reikwijdte van de bijeenkoms(ten). Daarna zal Hondenspiegel je een voorstel doen voor een plan van aanpak.

In sommige gevallen zullen de honden uit onze roedel actief in het proces betrokken worden in andere gevallen ondersteunen ze het proces alleen op de achtergrond. Het kan zijn dat een uitstapje met de honden op zichzelf al voldoende inspirerend is voor jouw doelen. Soms kunnen jij en je team echter wat extra hulp gebruiken, dan is een facilitator aan te aanraden die buiten de groep staat en puur op het proces zal sturen.