Persoonlijk Authentiek en Natuurlijk leiderschap

BEN JIJ DIE LEIDINGGEVENDE MET ERVARING, EEN VERANTWOORDELIJKE FUNCTIE EN EEN FASCINEREND CURRICULUM? VOEL JE DAT HET TIJD IS OM EVEN STIL TE STAAN OM IN DE SPIEGEL TE KIJKEN?

Dan zijn de honden van Hondenspiegel jouw perfecte trainingspartner. Je kent de basis van leidinggeven al. Het is nu tijd om je verder te ontwikkelen zowel in de breedte als in de diepte. Onze honden zijn jouw ideale coach. Ze geven niets om je status, ervaring, functie omschrijving, mooie auto of verbale kwaliteiten. Zij kijken dwars door je heen en dagen je uit om je natuurlijke leiderschapskwaliteiten te (her)ontdekken of te her(waarderen). Ze zijn glashelder, direct en provocerend in hun feedback op jouw gedrag.

‘Je ervaart op een diep niveau hoe  jouw stijl van communiceren, je lichaamstaal en je gedrag invloed hebben op jezelf en de mensen om je heen’.

Wat brengt mij deze workshop?

Wij bieden je een nieuwe frisse blik op wat Natuurlijk Leiderschap voor jou kan betekenen. Leiding geven, motiveren, inspireren en communiceren vanuit flow.
Met meer vertrouwen aansturen vanuit intuïtie of balans brengen tussen zakelijk succes en persoonlijk geluk.

Natuurlijk Leiderschap krijg je niet cadeau, dat mag je verdienen. De honden zijn er om je te helpen om te (her)ontdekken hoe dat werkt.

Maatwerk in-company

Deze tweedaagse kan op maat gemaakt worden voor leidinggevende binnen jouw bedrijf of organisatie. Niveau kan van beginnend tot zeer ervaren. Minimaal 3 deelnemers. 

Voor een snelle eerste indicatie van de bij uw wensen passende investering mail naar info@hondenspiegel.nl of bel met 06 38754965 .