Workshops en Demonstraties

Workshops en demonstraties van Hondenspiegel zijn al vaak ingezet als aanvulling op bestaande of lopende opleidingsprogramma's of cursussen. Deelnemers in beweging te krijgen, 'wakker schudden' en tot nadenken-navoelen motiveren werkt bijzonder goed door het inzetten van een korte demo of workshop met onze honden.

Thema's als leidinggeven, communiceren, samenwerken, herkennen en verkennen van elkaars kwaliteiten, verbinding maken en contact houden krijgen door het werken met de honden meer diepgang en kleur. 

Vooral voor teams en (studenten)groepen werkt de metafoor van het functioneren van een wolven roedel heel stimulerend en verhelderend. Dat gecombineerd met het life werken met de honden maakt een korte workshop met de honden een ervaring die jouw bedrijfsdag of cursus extra glans geeft en zorgt dat de deelnemers de intentie en boodschap van de dag langer vasthouden.

Uiteraard zijn onze workshops en demonstraties op maat en passend bij de doelstellingen en intenties van bijeenkomsten of cursussen waarop aangesloten wordt.

Wil je meer weten neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar info@hondenspiegel.nl of bel met 06 38754965