Corien Vallinga

corien en breena 1 klein

Ik ben Corien Vallinga, een Friezin en op de wereld gekomen in 1972. Ik woon samen met Daan van Gelooven en onze 3 heerlijke kinderen, onze roedel honden, de poezen en een cavia.

Ruim 10 jaar heb ik wetenschappelijk onderzoek verricht naar reumatoïde artritis en astma. ‘Nieuwsgierigheid', 'observeren’ en ‘empathie’ zijn 3 kwaliteiten die ik hierbij dagelijks heb ingezet. Mijn kwaliteiten ‘zorgzaamheid’ en 'oplossingsgericht' bleken zeer waardevol voor mijn ontwikkeling en ik werd leidinggevende. Hier heb ik kunnen ervaren welke uitdagingen het leidinggeven aan mensen biedt. Wat het effect is van mijn handelen op de ander. Op welke manier ik communiceer en motiveer. Dit was een enorme bewustwording waardoor ik besefte dat ik dolgraag processen van kop tot staart wilde aansturen en begeleiden.

In de periode van deze bewustwording kwamen er ook 2 honden op mijn pad. Twee puppy's Spock en Ayla genaamd. Zij brachten mij in contact met hondenschool Braaf en Hondenspiegel. Ik zag een nieuwe uitdaging. Een uitdaging waar mijn hart sneller van ging kloppen. Precies op het juiste moment. Mijn vuurtje was aangewakkerd en er ontstond een prachtige ontwikkeling. Dit resulteerde in het overnemen van de bedrijven hondenschool Braaf en Hondenspiegel. Hierdoor kreeg ik de ruimte om mijn passie uit te voeren:

mensen de kracht van een dier laten ervaren

 

...en dit alles begon met Spock en Ayla. Dank jullie wel daarvoor !

spock en ayla

Mijn verstand zei; "Nee, laat ze hier in Egypte"..

Mijn intuïtie liet me weten dat ze bij mij hoorden, gelukkig heb ik daar naar geluisterd en ben ik iedere dag bezig met mijn passie!