Coachen met honden voor particulieren

Ben jij toe aan een verdieping in het ontdekken van jezelf? Wil je een start maken met een nieuw voornemen of heb je voor je gevoel nog net een zetje nodig om echte veranderingen door te voeren? Dan is spiegelen of coachen met honden iets voor jou.

Samen met één van de honden uit onze roedel of je eigen hond werk je in onze workshops en cursussen aan een persoonlijke doelstelling. Dat kan variëren van leren grenzen stellen aan opgroeiende pubers zonder voortdurend de baas te hoeven spelen, tot aan het je bewust worden van hoe je beter kunt omgaan met dominante collega’s. Van inzicht krijgen hoe je kunt werken aan je zelfvertrouwen tot aan het verschil ervaren tussen leiderschap vanuit macht en leiderschap vanuit kracht. Je kiest zelf waaraan je wilt werken en of je spiegelmaatje een hond uit onze roedel is of je eigen hond.

In onze workshops en cursussen leer en ervaar je vooral hoe jouw manier van communiceren, je lichaamstaal en je gedrag invloed hebben op jezelf en de mensen om je heen.

Onze workshops en Trainingen voor particulieren.

Al meer dan 15 jaar succesvol en inspirerend wil je meer weten mail naar info@hondenspiegel.nl

2_Landingspagina_Spiegelen_met_honden_box2c

Wil je nog een stap verder gaan, dan kun je bij Hondenspiegel ook terecht voor individuele begeleiding. Dat kan voor jezelf, voor de relatie tussen jou en je partner, je collega en denk ook aan je kinderen. Lees meer onder Coaching en Therapie.

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.