Spiegelen en coachen met honden (ééndaagse workshop)

Samen met één van de honden uit onze roedel werk je deze dag aan een persoonlijke doelstelling. Dat kan variëren van leren grenzen stellen aan opgroeiende pubers zonder voortdurend de baas te hoeven spelen, tot aan het je bewust worden van hoe je beter kunt omgaan met dominante collega’s. Van inzicht krijgen hoe je kunt werken aan je zelfvertrouwen tot aan het verschil ervaren tussen leiderschap vanuit macht en leiderschap vanuit kracht. Je kiest zelf waaraan je wilt werken en welke hond bij jou als trainingsmaatje past.

De trainer geeft je opdrachten die je samen met je nieuw verworven trainingsmaatje gaat uitvoeren. Door het gedrag van de hond, de feedback en vooral zelfreflectie leer je op een andere manier waar te nemen. In de workshop leer je in de spiegel te kijken hoe je communiceert. Je ervaart hoe de verschillende manieren van communiceren, je lichaamstaal en je gedrag invloed hebben op jezelf en de mensen om je heen.

Klik hier om ervaring van andere deelnemers te lezen

Data workshops 2019:

heb je interesse laat t ons weten en neem contact op met Corien via 06 387 54 965 om te informeren naar de mogelijkheden.

Inschrijven voor de workshops kan maximaal tot 2 weken voor aanvangsdatum.

Tijden: van 10:00 tot 16:30 uur, max 4 deelnemers.

Plaats

In de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug, ten midden van de weilanden in het stilte gebied, Buntlaan 9 in Doorn.

Jouw investering

Prijs van deze workshop is 175 euro (exclusief 21% btw). Inclusief koffie, thee en een heerlijke biologische en vegetarische lunch.

Inschrijven

Hondenspiegel streeft ernaar de kwaliteit en het effect van de trainingen zo groot mogelijk te maken. Daarom werken we in kleine groepen. Wil je erbij zijn, wacht dan niet te lang met inschrijven. Dat kan eenvoudig door een mail te sturen naar info@hondenspiegel.nl Vervolgens nemen wij contact met je op.

Inschrijven voor de workshops kan maximaal tot 2 weken voor aanvangsdatum.