Hulp bij de relatie en opvoeding

Als een hond in je leven komt, vind ik het belangrijk dat er een fijne relatie ontstaat.

Samen dingen ondernemen zoals wandelen, fietsen, spelen en werken kunnen een onderdeel zijn van je relatie. Om op een prettige manier deze activiteiten te ondernemen, is het belangrijk dat je hond naar je wil luisteren.

En waarom zou je hond naar jou willen luisteren?

Ons uitgangspunt is dat respect, begrip & vertrouwen de basis vormen voor een fijne, prettige en duurzame relatie.

Respect, begrip & vertrouwen

Deze ingrediënten ontwikkelen zich optimaal wanneer jij enerzijds de taal van je hond verstaat en hierop reageert en anderzijds begrijpt en herkent vanuit welke behoefte gedrag zich ontwikkeld. Als jij je ook nog bewust wordt van wat het effect is van jouw gedrag richting je hond, dan ontstaat er een krachtig samenspel. De band met je hond krijgt daardoor meer intensiteit en diepgang. Jullie samenwerking gaat veel verder dan een paar handige (opvoed) trucjes.
Er ontstaat een samenwerking gebaseerd op wederzijds respect en met aandacht voor elkaars behoeften.

Als jij dit bereikt, heb je ons niet meer nodig.
Daar gaan we voor!

Bij HondenCirkel leer jij hoe dat werkt tussen jou en je hond. Ik help je graag om te ontdekken hoe jij begrip, respect en vertrouwen van je hond kunt verdienen. Hierdoor zal je hond jou met respect, vertrouwen én gehoorzaamheid belonen.

Op de website van HondenCirkel vind je meer informatie over het aanbod, waardoor je kunt uitzoeken welke begeleiding het beste aansluit bij jullie situatie.

www.hondencirkel.nl