Individuele sessie

Ben jij toe aan een verdieping in het ontdekken van jezelf? Wil je een start maken met een nieuw voornemen of lukt het maar niet om een veranderingen door te voeren? Blijf je in oude patronen vastzitten? Dan begeleid ik je graag met mijn honden in een persoonlijke sessie.

Samen met één van de honden uit mijn roedel of je eigen hond krijg je inzicht in wat er speelt of wat er nodig is. Met deze inzichten en ervaringen kun je een individueel traject starten of mee doen in een aansluitende cursus.

Wil je meer informatie dan kun je een mail sturen naar info@hondenspiegel.nl en wil je kennismaken met mij en mijn honden schrijf je dan in voor een workshop De Spiegel van HondenSpiegel

Individuele sessies wordt gemaakt in overleg en kosten € 110 per uur excl. 21% BTW.

Voor langdurige trajecten zijn er mogelijkheden voor financiële ondersteuning. Wij staan geregistreerd bij de gemeente regio Zuid Oost Utrecht. Zijn erkend bij het UWV, CRKBO en SKJ.
Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.