Jij en je hond een team

Hondenspiegel in combinatie met het Transformatiespel

IN DEZE UNIEKE CURSUS BUNDELEN Bets EngelL en Corien Vallinga HUN ERVARING EN KWALITEITEN:

Samen met je hond en met behulp van Het Transformatiespel ga je drie dagen focussen op de vraag, de droom, de wens die jou op dit moment bezighoudt.

Tijdens het spelen van het Transformatiespel ontmoet je op symbolische wijze je oude patronen en eventuele belemmeringen die je verhinderen te bereiken wat je wilt bereiken. Je wordt je bewust van je kwaliteiten en krijgt inzicht in hoe je, met behulp van je hond, situaties kunt aanpakken. Zo krijg je een vernieuwde kijk op je leven en je levensomstandigheden. Je kunt oude patronen transformeren, krijgt nieuwe impulsen en kunt een andere weg inslaan. Zo krijg je antwoord op je vraag die je doelstelling vormt.

Doordat je tijdens het spelen van het spel ook met je hond gaat spiegelen worden je ervaringen en inzichten uit het spel direct geïntegreerd. Op deze manier kun jij je nieuwe inzichten samen met je hond oefenen en in de praktijk brengen. 
Deze combinatie van het spiegelen met je hond én het spelen van het Transformatiespel creëert een leeromgeving waarbij je hele systeem op alle niveaus wordt geprikkeld en uitgedaagd. Dit zorgt voor een ervaring om nooit te vergeten.

Als je meer wilt weten over het Transformatiespel kun je kijken op de site van Gamegroup Holland - Het Transformatiespel >>  

Het aantal deelnemers:

Je speelt Het Transformatiespel samen met minimaal 3 en maximaal 4 mensen en hun honden.

De begeleiding:

Bets Engel en Corien Vallinga.

 

Data

heb je interesse, laat het ons weten

Locatie cursus:

In de bosrijke omgeving, te midden van de weilanden op de Utrechtse Heuvelrug; Buntlaan 9 in Doorn.

Jouw investering:

875 euro (excl. 21% BTW, incl. koffie/thee & lekkernij, een biologische streek lunch en een werkmap)

Voorwaarde voor deelname

Je hond kan in nabijheid zijn van andere honden en mensen. Heb je twijfels bel even om te overleggen. Ook een bench of een lijn kan hierbij een hulpmiddel zijn.

Overnachten

Er is een mogelijkheid tot overnachten in de omgeving met je hond. 

Inschrijven

Vraag je inschrijfformulier aan via info@hondenspiegel.nl