SpiegelTrainer Opleiding

Is het jouw ambitie, jouw droom om samen met je hond(en) een ander te begeleiden bij zijn of haar persoonlijke groei en ontwikkeling? De opleiding SpiegelTrainer van kop tot staart ondersteunt je om op een professionele manier het vak te leren, je (zelf)kennis en vaardigheden te verbreden en te verdiepen.

Wil jij professioneel leren werken met een hond?

Dan bieden we naast de individuele begeleiding een jaaropleiding aan.

 

Onze opleiding is een ontdekkingsreis.

Deze reis maak jij samen met jouw hond(en). Je gaat ontdekken wat jullie nodig hebben om op een fijne en veilige manier een ander te begeleiden bij zijn of haar groei en ontwikkeling.
Onze passie en kracht is om jou te begeleiden via het beleven en ervaren. Door doen, ervaren en beleven ontstaan er vele inzichten en kennis die aansluiten bij jouw persoonlijke behoeften en uitdagingen. Dit maakt onze opleiding uniek en maatwerk.

Elke lesdag begeleiden twee docenten je, in een kleine groep, waardoor jij je kwaliteiten ontdekt. Met deze wijsheid creëer jij “jouw eigen unieke manier van begeleiden met je hond(en)”. Door deze ontwikkeling samen met je hond, kun jij daarna ook een ander met passie, vanuit je innerlijke kracht en met een open hart, begeleiden.

Wil je meer weten over de opleiding en de Basis Tweedaagse die daaraan vooraf gaat.

Volg deze link voor data, info en prijzen  

Als (oud) cursist nodigen wij je ook uit voor thema dagen met verdieping, inspiratie en uitbouwen van je netwerk die een paar maal per jaar georganiseerd worden. Hou onze NIEUWSBRIEF in de gaten voor de meest actuele agenda. Bovendien krijg je een vermelding op onze interactieve kaart.

**Zoek je een oud-of medecursist in Nederland of België dan vind je hier een overzicht**

 

De opleiding SpiegelTrainer van kop tot staart heeft een scholingsovereenkomst met het UWV.

Deelnemers komen mogelijk in aanmerking voor een bijdrage in de scholingskosten.

Verder staat Hondenspiegel geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) en is geaccrediteerd door de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd. Ben je werkzaam in de jeugdhulpverlening dan staat het volgen van de gehele opleiding voor 184 studie- of accreditatiepunten.

Neem contact op met Hondenspiegel om te informeren naar de details.

logo-uwv
crkbo_docent_rgb
SKJ_Logo

******************************************

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze en andere SpiegelTrainer activiteiten?

klik dan hier en schrijf je in >> voor ons speciale SpiegelTrainer nieuws

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.