Basis Tweedaagse training

Twee dagen in de wereld van samenwerken met honden, inzicht in jezelf en oog voor de ander.

De Basis Tweedaagse is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in het vak van SpiegelTrainer.

In deze twee dagen ervaar jij

• wat de basis is van het beroep SpiegelTrainer.
• de werkwijze en visie van HondenSpiegel bij een efficiënte begeleiding van groei en ontwikkeling.
• hoe je met een hond kunt samenwerken/inzetten tijdens een individuele sessie.
• waar jouw kwaliteiten en uitdagingen liggen bij de begeleiding van een ander.
• bewustwording van je eigen energie en uitstraling.

Als SpiegelTrainer werk jij samen met je hond(en). Jij begeleidt/coacht mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en jouw hond ondersteunt hierin op geheel eigen wijze het proces.

Het vak SpiegelTrainer vraagt daarom zowel deskundigheid in het begeleiden/coachen van mensen als het kunnen verbinden met en het begeleiden van de hond. Het is een dynamisch werkveld waarbij je in staat moet zijn om oog te hebben en te houden voor de driehoek waarin je werkt (SpiegelTrainer - hond - client).

De opleiders Corien, Zaza en Marleen en de honden van HondenSpiegel nemen je twee dagen mee in hun mooie vak. Door de praktische invulling van de dagen ervaar en beleef je hun werkwijze en krijg je inzichten in je eigen kwaliteiten en uitdagingen. Zowel jij als de opleiders hebben na deze Tweedaagse een helder beeld of de opleiding tot SpiegelTrainer bij je past.

De Basis tweedaagse:

Data en kosten 2020:

maandag 14 en dinsdag 15 september (10 - 16u) nog 1 plek
maandag 12 en dinsdag 13 oktober (10 - 16u)
maandag 2 en dinsdag 3 november (10 - 16u)

Investering: € 695,- (excl. 21% BTW), inclusief lesmateriaal, certificaat, uitgebreide boerenlunch van biologische- en streekproducten, koffie/thee, sap en andere lekkernijen.

De Basis Tweedaagse wordt gegeven met maximaal 6 deelnemers en met de honden van HondenSpiegel, zodat we op een fijne en veilige manier de 1.5m kunnen waarborgen.

Vrijstelling van de basis tweedaagse is voor oud cursisten die module I hebben afgerond van de SpiegelTrainer opleiding.  

Wil je eerst kennismaken met HondenSpiegel kom dan naar een van onze workshops op donderdag 1 oktober, 5 november of 3 december 2020. zie voor meer informatie bij kopje "de spiegel van HondenSpiegel"