Mind the dog

2 daagse workshop MIND THE DOG

De band tussen mens en hond is uniek. Uit onderzoek blijkt dat wanneer een hond de keuze heeft tussen samen zijn met een andere hond of met een mens, een hond kiest voor contact met de mens.
Maar welke emoties kunnen honden ervaren en waar baseren we dat op? Hoe verhoudt het brein van onze honden zich tot dat van ons?
In onze relatie met- en training van honden wordt doorgaans uitgegaan van wat we zien, wat we zouden willen zien en wat we liever niet zien. In alle gevallen gaat het in ieder geval om het gedrag. 
Tijdens deze dagen neemt Annemieke je graag mee naar dat wat er achter gedrag speelt, namelijk de emoties en behoeften van honden, onder meer gebaseerd op het wetenschappelijke onderzoek van Jaak Panksepp. Door beter naar het brein van de hond te kijken en naar de processen die zich daar afspelen leer je vanaf 'de andere kant' naar je hond te kijken. 
Deze dagen zijn bedoeld voor spiegeltrainers die nieuwsgierig zijn naar de belevingswereld van hun hond.

De viervoeters mogen deze dagen wel lekker thuis blijven. 

Ben jij nieuwsgierig en wil je erbij zijn... laat het ons weten middels een mail bericht naar info@hondenspiegel.nl

Annemieke heeft training en coaching bij HondenCirkel en Hondenspiegel gegeven en heeft haar eigen bedrijf  Luminous Training & Coaching 

Via facebook>> kun je meer lezen over de passie van Annemieke. Op dit moment rond zij alle trajecten af zodat ze eind maart 2019 een andere droom in vervulling kan laten gaan..

Data 2019

2 hele dagen worden nog vast gelegd van 10.00 - 17.00 uur

minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers

Prijs

375,- euro (incl. lesmateriaal, koffie/thee & lekkernij en biologische lunches, excl. 21% BTW)

Trainer

Annemieke Meyer