Snuffeldagen

woensdag 4 september 2019  (10:30-16:30).

voor iedereen die wil snuffelen aan onze opleiding

SpiegelTrainer van kop tot staart

Wil jij je inschrijven mail dan naar info@hondenspiegel.nl

Je maakt je inschrijving definitief na overboeking van het inschrijfgeld.

Voor wie is deze dag?

Deze dag is voor iedereen die belangstelling heeft in onze opleiding tot SpiegelTrainer.

Waar en hoe laat?

We ontvangen je graag op de Buntlaan 9 in Doorn. Je bent welkom om binnen te lopen vanaf 10:15. De dag begint om 10:30 en duurt tot 16:30 uur. Geef op je routeplanner aan dat je onverharde wegen wilt mijden anders stuurt de software je wellicht het bos in.

Wat gaan we doen?

Marleen, Zaza, Corien en de honden nemen je mee op reis door de wereld van een SpiegelTrainer. We laten je zien en ervaren wat jij als basis bagage nodig hebt om aan het werk te gaan samen met je hond. We schetsen een route die je kunt volgen om van jouw droom werkelijkheid te maken. Een deel van die route is concreet uitgewerkt in onze SpiegelTrainer opleidingsactiviteiten.  

Vragen

Als je nu al vragen of wensen hebt laat het ons dan zo snel mogelijk weten via info@hondenspiegel.nl dan kunnen wij ons voorbereiden om zo goed mogelijk aan te sluiten bij jouw verwachtingen van de dag.

De honden

We werken deze dag met onze honden. Zorg dus dat je een geschikte oppas hebt voor je eigen hond(en). Onze ervaring leert dat het voor de rust in ons roedel en jouw aandacht het best werkt als je zonder hond komt. We kunnen hierop helaas geen uitzonderingen toestaan.

Jouw investering en aanwezigheid

We rekenen voor deelname een vergoeding van 50 euro (excl. 21% BTW) die je terugverdient wanneer jij de Basis Tweedaagse gaat volgen Hiermee kunnen we je onder meer een heerlijke boeren lunch aanbieden uiteraard aangevuld met koffie, thee, sapjes en andere lekkernijen.

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.