Jouw hond jouw spiegel

Wil jij meer met de spiegel die jouw hond jou kan geven? Sta jij open om te leren van de lessen die jouw hond jou wil geven? Zou je deze lessen willen toepassen in je dagelijkse leven? En wil jij je relatie verdiepen door op een hele andere wijze naar gedrag van je hond te kijken?

Dan begeleid ik jullie graag om dit te bereiken!

In deze cursus gaat jouw hond je helpen bij jouw vraagstelling

Hoe werkt dit dan?

In een klein groepje van maximaal 4 deelnemers werkt iedere deelnemer aan zijn of haar eigen persoonlijke doelstelling.
Je gaat met je hond aan het werk. Dit zijn meestal dagelijkse bezigheden zoals wandelen, een oefening/spel of een interactie met een andere hond. Dit is afhankelijk van de behoefte die er leeft. Tijdens het werken observeer ik jou, je hond en jullie interactie. Hierdoor wordt jij je heel bewust van jouw gedrag richting je hond en wat hiervan het effect is op je hond. Het samenspel van de observaties en jouw ervaringen zorgt voor inzichten rondom jouw vraagstelling. Met deze inzichten kun je gaan spelen en oefenen. Deze lessen van je hond pas jij ook toe in je dagelijkse leven waar de hulpvraag een rol speelt.

3 dagdelen spelen met je eigen persoonlijke groei en ontwikkelproces. Aan het einde van iedere cursusdag ga je naar huis met nieuwe inzichten en uitdagingen. Doordat je spiegelmaatje iedere dag bij je is, zal hij/zij je blijven confronteren met je uitdagingen en kun jij iedere dag weer opnieuw stappen maken in jouw ontwikkeling.

Een manier van leren waarbij persoonlijke ontwikkeling en plezier maken hand in hand gaan. In deze cursus doe jij dat op een bijzondere manier, samen met je eigen hond. Jouw hond wordt je leermeester, maatje, ‘’je coach’’ en ik, Corien, begeleidt jullie proces.

Doen jullie mee aan de zoektocht?

Wat levert het je op?

Een zeer bijzondere ervaring! Inzicht in jezelf. Een verrijking voor jou én je hond!

Data

3 dagdelen: vrijdag 6, 20 november en 11 december 2020

Tijd

10 tot 13 uur

Kosten

€ 290 incl. koffie/thee en lekkernij en lesmateriaal, excl. 21% BTW

Aantal

Minimaal 3 en maximaal 4 deelnemers