HondenSpiegel

De spiegel van jouw hond

Gezond, natuurlijk en eerlijk

Healthy Dog is een hypoallergeen, koud geperst hondenvoer in 6 smakelijke varianten.. Healthy Dog hondenbrokken zijn van premium kwaliteit en volledig tarweglutenvrij en granenvrij!.
Wat dat betekent? Healthy Dog maakt de beste hondenbrok, om bij te dragen aan een gezonde(re) hond. Dat doen zij met de beste natuurlijke grondstoffen en zonder kunstmatige geur-, kleur- en snaakstoffen of bewaarmiddelen.

Healthy Dog is geschikt voor iedere hond van alle rassen vanaf 4 weken.

http://www.healthydog.be/

De roedel van HondenSpiegel eet al meerdere jaren deze brok en doet het er goed op. Wil je meer weten, proberen of kopen? Bel of stuur een bericht naar Corien 06 387 54 965.

  • Healthy Dog Regular – 15kg: € 55,50 / 5kg: € 25,50
  • Healthy Dog Regular small breed – 5kg: € 26,50
  • Healthy Dog Puppy – 15kg: € 62,95 / 5kg: € 27,95
  • Healthy Dog Probiotics – 15kg: € 62.50 / 5kg: € 27.50
  • Healthy Dog Probiotics small breed – 5kg: € 28,50
  • ealthy Dog Wild Menu* – 12kg: € 72,95 / 4 kg: € 40.95

Speciaal voor honden die huid of darm klachten hebben en ook als verantwoord TRAINBROKJE.

Op bestelling ook leverbaar:

  • Healthy Dog Kip en Healthy Dog Sport te koop

*Healthy Dog “Wild Menu” is volledig granen- en glutenvrij! Dus ideaal voor (allergie)gevoelige honden! Met een hoog gehalte wild zwijn als enige dierlijke eiwitbron, gezonde groenten, fruit en kruiden wordt de voeding die in het wild wordt gegeten nagebootst.

Met natuurlijke prebiotica en probiotica; deze gezonde bacterien helpen het immuunsysteem en de spijsvertering te ondersteunen en de darmflora te versterken. Extra Glucosamine en Chondroitine voor sterke, soepele spieren en gewrichten. De extra toevoeging van zalmolie zorgt voor de omega 3- en 6-vetzuren, ter ondersteuning van een gezonde en mooie vacht.