Over Zaza

Zaza van Koningsbrugge, een van de docenten van Spiegeltrainer bij HondenSpiegel

Zaza van Koningsbrugge

In haar bedrijf Zaza Green Woman komen alle passies en levenservaringen bij elkaar. 
Ceremonies, trancereizen, massages, lesgeven en begeleiden van persoonlijke uitdagingen bij mens en dier in samenwerking met en de verbinding van de natuur.

Over mij

Mijn natuurlijke nieuwsgierigheid heeft me op veel verschillende paden in mijn leven gebracht. De natuur, honden en de Dryaden zijn mijn grootste leermeesters. Deze verbinding en het mogen werken en leren ermee maakt dat oude en nieuwe heling-technieken samen kunnen komen.

Ik geloof dat alles energie is, de basis voor alles wat ik maak en doe. Op deze wijze kijk ik graag naar mensen en dieren om mij heen. Wie zijn zij, wat beweegt hen, waar lopen ze tegenaan in het leven? Of wat gaat ze juist gemakkelijk af? Ik begeleid hen graag om op eigen natuurlijke kracht het pad weer met volle energie en plezier te vervolgen.

Mijn verbinding met HondenSpiegel

Binnen HondenSpiegel staat bewustwording centraal. Alles mag er zijn, er leeft geen goed of fout echter alleen de ervaring. Dit biedt een veilige bedding om te spelen en onderzoeken wat de kracht en het effect van energie is. Samen met de honden op respectvolle wijze en met plezier het onzichtbare tastbaar en voelbaar te maken.  Een plek waar ik met de deelnemers de ruimte heb om echt naar zichzelf te kijken en waardoor ze kunnen openstaan voor wezenlijke levenslessen. Het bewust werken met energie, lichaams- en ademwerk in combinatie met de hond als spiegel. Hart werk voor in het dagelijkse- en professionele leven.

“Als lichaam en geest samenwerken komt er ruimte voor balans”

Open chat
Heb je een vraag? Stuur gerust een bericht!