HondenSpiegel

Lessen
in een groep

Overzicht groepsles bij HondenSpiegel

Wanneer je na de privélessen verder met je hond in een groepje gaat trainen worden de uitdagingen groter. Het samenzijn met andere honden levert al waardevolle prikkels en de nodige uitdagingen op. Ontdekken wat jouw hond in deze situatie nodig heeft om contact te behouden is het allerbelangrijkste.

Want of het nu gaat over samen ontspannen wandelen, alleen rustig thuis kunnen blijven, de katten, joggers of andere bewegende dieren en mensen met rust laten… ALLES begint met CONTACT.

Vanuit contact kun je alles leren aan je hond en daar gaan we in de groepsles ook mee aan het werk. Ieder met zijn of haar eigen uitdagingen waar je aandacht aan wil geven.

Iedere les zal opgebouwd zijn uit theorie en praktijk, waarbij de theorie direct geïntegreerd wordt in praktische oefeningen. Het lopen aan de lijn met allerlei uitdagingen (andere honden, lekkernijen op de grond, poezen en dat wat de honden in de groep bezig houdt) is altijd een onderdeel van de les.

Middels allerlei spelvormen (hersen- en snuffelwerk) verdiepen we de relatie. Het contact maken, het ontladen van spanning en het leren beheersen in dagelijkse situaties zijn essentiële onderdelen.

We starten met de lessen op het trainveld en als het mogelijk is met de honden gaan we ook daarbuiten trainen.

Onze prachtige plek tussen de weilanden en aan de bosrand biedt de nodige uitdagingen voor de honden met alle wildgeuren. Hierdoor ontstaat waardevol oefenmateriaal waar je thuis mee verder kunt.

Samen kijken we in de privélessen in welke groep jij en je hond het beste aansluiten. Net als bij de privélessen is ook tijdens de groepslessen het hele gezin welkom.

Groepslessen worden gegeven op zaterdagochtend, dinsdagochtend- en avond

Heb je interesse of vragen, stuur dan een mail naar corien@hondenspiegel.nl

Cursist met hond bij groepsles HondenSpiegel
Open chat
Heb je een vraag? Stuur gerust een bericht!